Arrangementen

One Hour Lockup heeft diverse arrangementen, boordevol leuke activiteiten en lekkere hapjes en drankjes. Voor iedere groep en ieder budget zit er wel iets tussen.

 

BORREL-ARRANGEMENT (10 – 40 personen)
Gezellig een escaperoom of VR escapegame spelen, afgewisseld met een pubquiz. Tussen de activiteiten door een lekker bittergarnituur.

PIZZA-ARRANGEMENT (10 – 40 personen)
Gezellig een escaperoom of VR escapegame spelen, afgewisseld met een pubquiz. Na afloop of tussen de activiteiten door serveren we grote family style XXL pizza’s.

BUFFET-ARRANGEMENT (12 – 40 personen)
Gezellig een escaperoom of VR escapegame spelen, afgewisseld met een pubquiz. Na afloop of tussen de activiteiten door kunnen jullie genieten van een heerlijk warm buffet.

LUNCH-ARRANGEMENT
Gezellig een escaperoom of VR escapegame spelen, afgewisseld met een pubquiz. Na afloop of tussen de activiteiten door kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch.

VERGADER-ARRANGEMENT
Vergader een dagdeel in één van onze lounges en sluit de vergadering af met een escaperoom of VR escapegame. Breid dit arrangement uit met een lunch, diner of borrel.

 

Zijn onze vaste arrangementen nog niet 100% wat je zoekt? Neem dan gerust even contact met ons op voor een voorstel op maat.


One Hour Lockup

Amsterdamsestraatweg 43D
1411AX Naarden
035 - 7603222


© One Hour Lockup BV