Groepsgrootte

Budget per persoon

Arrangement inclusief

Arrangement 'Pizza'

8 tot 16 personen
16 tot 24 personen
24 personen of meer
  • Escaperoom naar keuze
  • Interactieve pubquiz
  • 4 consumpties
  • Pizza-party
  • Borrelnootjes & chips op tafel
49,00per persoon
PROGRAMMA

We ontvangen jullie in onze gezellige lounge met een drankje. Jullie worden verdeeld in teams van maximaal zeven personen. De spelleider legt het programma uit en daarna worden (afhankelijk van het aantal teams) een of twee teams opgesloten; de overige teams spelen onze pubquiz. Na iets meer dan een uur wordt er gewisseld. Tussen de spelen door serveren we meerdere XXL pizza's (bijna een halve XXL pizza per persoon). Drankjes kun je zelf pakken bij het buffet.

ESCAPEROOM

Je kunt kiezen uit onze escaperooms 'Zodiac Killer' en 'Illuminati Headquarters'. Deze zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels. In overleg is het ook mogelijk om meerdere spelers in plaats van een escaperoom een VR escapegame te laten spelen. Hiervan zijn de meerkosten € 5,50 per persoon.

PUBQUIZ

Test je algemene kennis in de One Hour Lockup pubquiz. In teams neem je het op tegen de rest van je collega’s in 8 verschillende categorieën. De quiz wordt gepresenteerd door onze virtuele quizmaster op een groot scherm. De quiz is ook beschikbaar in het Engels.

CONSUMPTIES

Keuze uit koffie, thee, vruchtensap, frisdrank, pils, speciaalbier en wijn

PIZZA-PARTY

We serveren drie verschillende smaken: Pepperoni, Four Cheese en Veggi. De laatste twee zijn vegetarisch. In overleg is het mogelijk voor een aantal personen een glutenvrije of halal versie van de pizza te leveren. Ook kan er rekening worden gehouden met allergenen.

Sluit je diner af met een lekker ijsje van Ben & Jerry's, een heerlijke Tiramisu of appeltaart met slagroom.

PRIJS-INFORMATIE
Optioneel - Dessert 'Italiaanse tiramisu'€ 4,50
Optioneel - 'Appeltaart met slagroom'€ 3,25
Optioneel - Dessert 'Ben en Jerry's ijs'€ 3,50
Arrangement ook mogelijk met 9 personen. Eenmalige toeslag€ 25,00
Arrangement ook mogelijk met 8 personen. Eenmalige toeslag€ 50,00

VOORWAARDEN
  • Voor groepen tot en met 14 personen: bij dit arrangement speelt de helft van de groep een escaperoom, terwijl de andere helft de pubquiz speelt. Hierna wordt de pizza geserveerd en daarna gaat de groep die de escaperoom gespeeld heeft de pubquiz spelen en andersom. Het is in overleg mogelijk om tegelijk beide kamers te spelen en daarna tijdens het eten van de pizza samen de pubquiz te spelen. Wij zijn dan wel genoodzaakt hier een toeslag van € 50,00 voor te berekenen wegens extra personeelskosten.
ALLERGENEN 

In overleg en tegen een kleine meerprijs is het ook mogelijk om pizza's glutenvrij of veganistisch te bestellen.
Er zijn halal versies beschikbaar van de Chicken Supreme en Chicken Kebab.


One Hour Lockup

Amsterdamsestraatweg 43D
1411AX Naarden
035 - 7603222


© One Hour Lockup BV