Groepsgrootte

Budget per persoon

Arrangement inclusief

Arrangement 'Borrel'

8 tot 16 personen
16 tot 24 personen
24 personen of meer
  • Escaperoom naar keuze
  • Interactieve pubquiz
  • 4 consumpties
  • Bittergarnituur
  • Borrelnootjes & chips op tafel
43,75per persoon
PROGRAMMA

We ontvangen jullie in onze gezellige lounge met een drankje. Jullie worden verdeeld in teams van maximaal zeven personen. De spelleider legt het programma uit en daarna worden (afhankelijk van het aantal teams) een of twee teams opgesloten; de overige teams spelen onze pubquiz. Na iets meer dan een uur wordt er gewisseld. Tussen de spelen door serveren we het bittergarnituur.

ESCAPEROOM

Je kunt kiezen uit onze escaperooms 'Zodiac Killer' en 'Illuminati Headquarters'. Deze zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels. In overleg is het ook mogelijk om meerdere spelers in plaats van een escaperoom een VR escapegame te laten spelen. Hiervan zijn de meerkosten € 4,00 per persoon.

PUBQUIZ

Test je algemene kennis in de One Hour Lockup pubquiz. In teams neem je het op tegen de rest van je collega’s in 8 verschillende categorieën. De quiz wordt gepresenteerd door onze virtuele quizmaster op een groot scherm. De quiz is ook beschikbaar in het Engels.

CONSUMPTIES

Keuze uit koffie, thee, vruchtensap, frisdrank, pils, speciaalbier en wijn

BITTERGARNITUUR

Tussen de twee tijdsloten in verzorgt onze cateraar een bittergarnituur (4 tot 5 snacks per persoon) met daarin een selectie van bitterballen, frikandel, bamischijf, nasischijf, kaassouflé, kerrie-driehoekje, vlammetje, loempia, kaasstengels en kipnuggets

PRIJS-INFORMATIE
Arrangement ook mogelijk met 9 personen. Eenmalige toeslag€ 25,00
Arrangement ook mogelijk met 8 personen. Eenmalige toeslag€ 50,00
In de basis is dit arrangement beschikbaar voor deze prijs vanaf 10 personen.