'Borrel-arrangement'

Vanaf 10 personen
  • Escaperoom naar keuze
  • Borrelnootjes & chips op tafel
  • Interactieve pubquiz
  • 4 consumpties
  • Bittergarnituur
46,00per persoon
PROGRAMMA

We ontvangen jullie in onze gezellige lounge met een drankje. Jullie worden verdeeld in teams van maximaal zeven personen. De spelleider legt het programma uit en daarna worden (afhankelijk van het aantal teams) een of twee teams opgesloten; de overige teams spelen onze pubquiz. Na iets meer dan een uur wordt er gewisseld. Tussen de spelen door serveren we het bittergarnituur.

ESCAPEROOM (of VR ESCAPEGAME*)

Je kunt kiezen uit onze escaperooms 'Zodiac Killer' (ontsnap uit het huis van een seriemoordenaar) en 'Illuminati Headquarters' (ontdek de geheimen van het duistere genootschap). Beide escaperooms zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

* In overleg is het ook mogelijk om een groep in plaats van een escaperoom een VR escapegame te laten spelen (meerkosten € 5,00 p.p.)

PUBQUIZ

Test je algemene kennis in de One Hour Lockup pubquiz. In teams neem je het in 8 verschillende categorieën op tegen de rest van je collega’s, vrienden of famlie. De quiz wordt gepresenteerd door onze virtuele quizmaster op een groot scherm. De quiz is ook beschikbaar in het Engels.

CONSUMPTIES

4 consumpties zijn inbegrepen. Keuze uit koffie, thee, vruchtensap, frisdrank, pils, speciaalbier en wijn

BITTERGARNITUUR

Tussen de twee tijdsloten in verzorgt onze cateraar een bittergarnituur (4 tot 5 snacks per persoon) met daarin een selectie van bitterballen, frikandel, bamischijf, nasischijf, kaassouflé, kerrie-driehoekje, vlammetje, loempia, kaasstengels en kipnuggets

PRIJS-INFORMATIE
Arrangement ook mogelijk met 9 personen.
Eenmalige toeslag € 25,00
Arrangement ook mogelijk met 8 personen.
Eenmalige toeslag € 50,00


One Hour Lockup

Amsterdamsestraatweg 43D
1411AX Naarden
035 - 7603222


© One Hour Lockup BV