'Buffet-arrangement'

Vanaf 12 personen
  • Borrelnootjes & chips op tafel
  • Escaperoom naar keuze (optioneel VR escapegame)
  • Interactieve pubquiz
  • 4 consumpties
  • Buffet naar keuze
 Vanaf
76,00per persoon
PROGRAMMA

We ontvangen jullie in onze gezellige lounge met een drankje. Jullie worden verdeeld in teams van maximaal zeven personen. De spelleider legt het programma uit en daarna worden (afhankelijk van het aantal teams) een of twee teams opgesloten; de overige teams spelen onze pubquiz. Na iets meer dan een uur wordt er gewisseld. Tussen de activiteiten door (of in overleg na afloop) kunnen jullie samen heerlijk eten van één van onze uitgebreide warme buffetten.

68755824

ESCAPEROOM (of VR ESCAPEGAME*)

Je kunt kiezen uit onze escaperooms 'Zodiac Killer' (ontsnap uit het huis van een seriemoordenaar) en 'Illuminati Headquarters' (ontdek de geheimen van het duistere genootschap). Beide escaperooms zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

* In overleg is het ook mogelijk om een groep in plaats van een escaperoom een VR escapegame te laten spelen (meerkosten € 5,00 p.p.)

PUBQUIZ

Test je algemene kennis in de One Hour Lockup pubquiz. In teams neem je het in 8 verschillende categorieën op tegen de rest van je collega’s, vrienden of famlie. De quiz wordt gepresenteerd door onze virtuele quizmaster op een groot scherm. De quiz is ook beschikbaar in het Engels.

CONSUMPTIES

4 consumpties zijn inbegrepen. Keuze uit koffie, thee, vruchtensap, frisdrank, pils, speciaalbier en wijn

BUFFET NAAR KEUZE

Onze cateringpartners leveren uitstekende, compleet verzorgde warme buffetten. Deze zijn vers bereid, divers en ruim voldoende. Een aantal buffetten zijn inbegrepen in de prijs, bij de overige buffetten geldt een meerprijs. Bij ieder buffet staat het minimum aantal gasten aangegeven. In overleg is hier van af te wijken.

Meer informatie is te vinden via onderstaande knoppen:


ALLERGENEN

Er kan vanzelfsprekend rekening worden gehouden met allergenen, indien wij hier tijdig van op de hoogte worden gesteld. Ook is het in overleg mogelijk om voor een aantal personen een vegetarische, glutenvrije of halal versie van het buffet te leveren.


One Hour Lockup

Amsterdamsestraatweg 43D
1411AX Naarden
035 - 7603222


© One Hour Lockup BV