Seriemoordenaar of geheim genootschap?

Maak je keuze uit één van onze twee escaperooms: Zodiac Killer of Illuminati Headquarters. Kom nu met je vrienden, familie of collega's en maak kennis met de wrede moordenaar of het geheime genootschap.

Zodiac Killer

In de jaren zeventig van de vorige eeuw maakte een brute seriemoordenaar de omgeving van San Francisco onveilig. Zijn bijnaam was de Zodiac Killer, vanwege de cryptische brieven die hij stuurde naar politie en kranten. Minimaal zeven moorden heeft hij op zijn geweten, maar het zouden er zomaar veel en veel meer kunnen zijn.

Kijk rond in het huis van deze beruchte seriemoordenaar.
Gelukkig is hij niet thuis. Of toch wel...?

Moeilijkheidsgraad: iets boven gemiddeld

Moeilijkheidsgraad: iets boven gemiddeld
nl-en.png

€ 120,00

Illuminati Headquarters

De orde van de Illuminati is een eeuwenoud, geheimzinnig genootschap met duistere krachten en mystieke rituelen. Zij hebben maar één doel: totale macht over de wereld krijgen. Professor Dr. Archibald von Absento doet onderzoek naar dit gezelschap en probeert hun snode plannen te voorkomen.

Ga op bezoek bij de Illuminati en voorkom het einde van de wereld.
Alleen jullie kunnen ze tegenhouden!

Moeilijkheidsgraad: uitdagend

Moeilijkheidsgraad: uitdagend
nl-en.png

€ 120,00

Onze escaperooms krijgen gemiddeld een 9,7 (600+ reviews)!

Lees onze reviews op Escapetalk Lees onze reviews op Facebook Lees onze reviews op Escape Rooms Nederland Lees onze reviews op Tripadvisor

Leuk cadeautje? Een One Hour Lockup cadeaukaart!

Image
Sluiting wegens corona-virus

23 maart 2021

Vanwege het coronavirus zijn ook wij helaas weer genoodzaakt weer tijdelijk onze deuren te sluiten (en niet zoals gewoonlijk na een uur weer open te doen).... Tot en met in ieder geval dinsdag 20 april 2021 zijn wij daarom gesloten.

Wij danken alle groepjes voor hun begrip en medeleven en vooral ook de bereidwilligheid om hun reservering te verplaatsen in plaats van te annuleren.

De komende weken zullen wij gebruiken om in kleine bezetting hard door te werken aan onze nieuwe escaperoom, de tijd zal dus zeker nuttig gebruikt worden.

Wij blijven natuurlijk gewoon bereikbaar voor vragen, ideeën, opmerkingen, toekomstplannen, et cetera.

Team van One Hour Lockup
035 - 7603222
info@onehourlockup.nl