FAQ algemene informatie

Algemeen

Of jullie nu een escaperoom gaan spelen of een VR escapegame, je boekt voor een tijdslot van anderhalf uur, met een speeltijd van één uur. Op de bevestiging staat de tijd dat we je verwachten (niet veel eerder en niet veel later, wees op tijd!). Ongeveer tien minuten later start het spel. Als je te laat bent kan het zijn dat er niet genoeg tijd meer is om het hele spel te spelen. Het spel wordt dan korter; een volgende groep mag niet de dupe worden. Ben je heel veel later, dan kan het zijn dat het spel niet meer gespeeld kan worden wegens gebrek aan tijd. Er vindt dan geen terugbetaling plaats.

Vervoer

Voor ons pand zijn veel parkeerplaatsen, allemaal gratis. Echter, we zitten naast een kringloopwinkel met veel aanloop. Tijdens winkelopeningstijden (maandag tot en met zaterdag van 09:30 - 17:30 uur) kan het vinden van een plekje lastig zijn. Binnen een paar minuten lopen is er altijd wel een plekje te vinden.

Eventueel kun je er tijdens drukke tijden voor kiezen om te parkeren rond de hoek van de Churchillstraat en Vaartweg. Dit is aan de overkant van het water, maar via het bruggetje ben je zo bij ons.

Zodiac Killer
Illuminati Headquarters
Expedition Bermuda