FAQ virtual reality

Heb je vragen over onze activiteiten, dan helpen we je graag verder. Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen over onze virtual reality games. Wil je meer weten over onze escaperooms of wil je wat meer algemene informatie, klik dan hier.

Algemeen

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof je er echt zou zijn. In deze virtuele wereld kom je op de meeste geweldige plekken, word jij de held van de film en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn.

Iedere speler krijgt z’n eigen VR headset met ingebouwde speakers en microfoon. Ook krijg je in iedere hand een controller. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie. Door goed samenwerken kunnen jullie dit avontuur tot een goed einde brengen.

Praktisch

De totale One Hour Lockup VR experience duurt 1 uur en 45 minuten. Ervan uitgaande dat je netjes op de aangegeven tijd arriveert brengen we je naar onze gezellige wachtruimte waar je rustig een drankje kunt drinken en je persoonlijke spullen alvast kunt opbergen in een locker. Naast portemonnees en sleutels raden we je ook aan om telefoons en smartwatches in de locker op te bergen. Het is namelijk heel lastig om in een virtuele wereld je telefoon op te moeten nemen ;-) Een bezoek aan het toilet is nu nog mogelijk. De spelleider zal de laatste voorbereidingen treffen, en jullie dan meenemen naar de VR arena. Na uitleg start het spel en heb je maximaal een uur de tijd om te ontsnappen uit de virtuele escape-omgeving. Daarna is er nog even rustig tijd om na te praten.

Escape The Lost Pyramid
Alice in Wonderland
Expedition Bermuda