Escape-arrangement Pizza

Escape-arrangement Pizza

 • Escaperoom ‘Zodiac Killer’ of 'Illuminati Headquarters'
 • 4 consumpties
 • Interactieve pubquiz
 • Borrelnootjes & chips op tafel
 • Pizza-party:
  • Pepperoni
  • Four Cheese
  • Veggi
We ontvangen jullie in onze gezellige lounge met een hapje en drankje. Jullie worden verdeeld in teams van maximaal zeven personen. De spelleider legt de spelen uit en daarna worden een of twee teams opgesloten; de overige teams spelen onze pubquiz. Na iets meer dan een uur wordt er gewisseld. Tussen de spelen door serveren we meerdere XXL pizza's in diverse smaken (bijna een halve XXL pizza per persoon). Drankjes kun je in onze lounge zelf pakken.

€ 46,50 per persoon (vanaf 10 personen)

* Ook mogelijk met 9 personen (€ 20,00 toeslag) of 8 personen (2 x € 20,00 toeslag).
* De duur van dit arrangement is 3 uur (10-28 personen) of 4,5 uur (29-42 personen).
* Voor groepen tot en met 14 personen: bij dit arrangement speelt de helft van de groep de escaperoom, terwijl de andere helft de pubquiz speelt. Hierna wordt de pizza geserveerd en daarna gaat de groep die de escaperoom gespeeld heeft de pubquiz spelen en andersom. Het is in overleg mogelijk om tegelijk beide kamers te spelen en daarna tijdens het eten van de pizza samen de pubquiz te spelen, maar wij zijn wel genoodzaakt hier een toeslag van € 50,00 voor te berekenen wegens extra personeelskosten.
* Tegen een kleine toeslag is het ook mogelijk pizza's glutenvrij of veganistisch te leveren.

Maak het feest compleet!
Sluit je pizza-party af met een lekker ijsje van Ben & Jerry's of een heerlijke Tiramisu!

Offerte / Reserveren

Sluiting wegens corona-virus

23 maart 2021

Vanwege het coronavirus zijn ook wij helaas weer genoodzaakt weer tijdelijk onze deuren te sluiten (en niet zoals gewoonlijk na een uur weer open te doen).... Tot en met in ieder geval dinsdag 20 april 2021 zijn wij daarom gesloten.

Wij danken alle groepjes voor hun begrip en medeleven en vooral ook de bereidwilligheid om hun reservering te verplaatsen in plaats van te annuleren.

De komende weken zullen wij gebruiken om in kleine bezetting hard door te werken aan onze nieuwe escaperoom, de tijd zal dus zeker nuttig gebruikt worden.

Wij blijven natuurlijk gewoon bereikbaar voor vragen, ideeën, opmerkingen, toekomstplannen, et cetera.

Team van One Hour Lockup
035 - 7603222
info@onehourlockup.nl