Reserveer hier een activiteit van One Hour Lockup

Image
Sluiting wegens corona-virus

23 februari 2021

Vanwege het coronavirus zijn ook wij helaas weer genoodzaakt weer tijdelijk onze deuren te sluiten (en niet zoals gewoonlijk na een uur weer open te doen).... Tot en met in ieder geval maandag 15 maart 2021 zijn wij daarom gesloten.

Wij danken alle groepjes voor hun begrip en medeleven en vooral ook de bereidwilligheid om hun reservering te verplaatsen in plaats van te annuleren.

De komende weken zullen wij gebruiken om in kleine bezetting hard door te werken aan onze nieuwe escaperoom, de tijd zal dus zeker nuttig gebruikt worden.

Wij blijven natuurlijk gewoon bereikbaar voor vragen, ideeën, opmerkingen, toekomstplannen, et cetera.

Team van One Hour Lockup
035 - 7603222
info@onehourlockup.nl

 

Nu alle Experience-cadeaukaarten met 10% korting en geen verzendkosten! Steun One Hour Lockup en gun jezelf of anderen alvast een leuk vooruitzicht voor het nieuwe jaar! Klik hier

Tijdelijk niet reserveren
Gezien de onzekere omstandigheden is het op dit moment niet mogelijk om te reserveren bij One Hour Lockup. De kans dat de reservering niet door kan gaan en dus verplaatst of geannuleerd moet worden is te groot. Zodra bekend is wanneer de lockdown eindigt zal het weer mogelijk zijn om op deze pagina een reservering te doen. We hopen je daarna weer gauw te zien! :-)