One Hour Lockup

Amsterdamsestraatweg 43d
1411AX Naarden
035 - 7603222


Parkeren

Onze escaperooms en Virtual Reality activiteiten zitten naast De Kringloper in Naarden. Tijdens hun openingstijden is het vaak lastig om een parkeerplek te vinden. Buiten hun openingstijden is er meer dan voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is altijd gratis! Parkeer niet op de stoep en niet langs een gele lijn, want dan riskeer je een bekeuring.

Wat te doen als het druk is en je geen parkeerplek kunt vinden?

  • Op 3 minuten lopen is er bijna altijd plek.
  • Op zaterdag kun je stiekem parkeren op één van de plekken van de (gesloten) kantoren.
  • Aan de overkant van het water is vaak parkeerruimte, via het bruggetje ben je dan zo bij ons. Navigeer hiervoor naar Churchillstraat 1.
Sluiting wegens corona-virus

23 februari 2021

Vanwege het coronavirus zijn ook wij helaas weer genoodzaakt weer tijdelijk onze deuren te sluiten (en niet zoals gewoonlijk na een uur weer open te doen).... Tot en met in ieder geval maandag 15 maart 2021 zijn wij daarom gesloten.

Wij danken alle groepjes voor hun begrip en medeleven en vooral ook de bereidwilligheid om hun reservering te verplaatsen in plaats van te annuleren.

De komende weken zullen wij gebruiken om in kleine bezetting hard door te werken aan onze nieuwe escaperoom, de tijd zal dus zeker nuttig gebruikt worden.

Wij blijven natuurlijk gewoon bereikbaar voor vragen, ideeën, opmerkingen, toekomstplannen, et cetera.

Team van One Hour Lockup
035 - 7603222
info@onehourlockup.nl

 

Nu alle Experience-cadeaukaarten met 10% korting en geen verzendkosten! Steun One Hour Lockup en gun jezelf of anderen alvast een leuk vooruitzicht voor het nieuwe jaar! Klik hier