Image

Wat is Virtual Reality?

Zet een VR-bril op en in één keer ben je in een virtuele wereld. Waar je ook kijkt, overal is iets te zien en het lijkt allemaal net echt. Houd in iedere hand een controller vast en je hebt plots virtuele handen waarmee je dingen kunt oppakken en bewegen. En om het helemaal af te maken kun je ook nog eens je vrienden tegen komen in deze virtuele wereld en daarmee samen een avontuur beleven.

Bij One Hour Lockup hebben we meer dan 25 avonturen voor je klaar staan. Je kunt kiezen voor een VR escapegame of een VR shooter.

Nog meer weten over VR? Kijk bij onze Veelgestelde Vragen.

Image

VR escapegames

Ontsnap in een virtuele wereld

VR shooters

Knallen met die hap!

VR escapegames

Een VR escapegame is eigenlijk een escaperoom maar dan in een virtuele wereld. Want hoe mooi een echte escaperoom ook kan zijn, sommige plekken zijn niet (op ware grootte) na te bouwen, zoals een pyramide, de Notre-Dame of een onbewoond eiland.

Tijdens een VR escapegame beleef je een groots, interactief avontuur samen met je vrienden. Jullie komen terecht op de meeste geweldige plekken en beleven situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Los de probemen op waar jullie mee geconfronteerd worden en breng samen dit avontuur tot een goed einde!

VR shooters

Een VR shooter draait niet om puzzelen, maar gewoon om keihard knallen! En waar je dat mee doet hangt af van de game die je kiest. Keuze genoeg: van pijl & boog tot shotgun, van lasergun tot waterpistool, van nerf gun tot kauwgumbalgeweer, het is allemaal mogelijk.

We hebben diverse soorten shooters: lasergame, familie-vriendelijke shooters, zombie-shooters, WWI-shooters, et cetera.

Image

VR Kinderfeestje

Voor kinderen vanaf 10 jaar heeft One Hour Lockup superleuke activiteiten voor een verjaardagsfeest. Kom met maximaal 7 vriendjes of vriendinnetjes een gaaf computerspel spelen in Virtual Reality. Loop rond op een onbewoond eiland en ga op zoek naar eten, drinken en een schuilplek. Of kom in een wereld terecht met vliegende eilanden vol prachtige dieren. Of ga naar binnen in een pyramide in Egypte en vind de weg naar de top. Je kunt ook Arena (lasergame) komen spelen, Archer (pijl & boog) of Smash Point (cartoon shooter). Wat je ook kiest, je hebt beslist het coolste partijtje van de hele klas!

Image