Maak kennis met Virtual Reality!

Altijd al eens willen weten wat Virtual Reality is? Lijkt het je leuk om een VR-escapegame te spelen, maar wil je er eigenlijk eerst eens wat meer over weten? Reserveer dan met jouw groepje onze VR-introductie. Een van onze VR-experts neemt jullie dan mee op een indrukwekkende reis in de wereld van Virtual Reality.

PROGRAMMA *

  • We beginnen met een korte uitleg over Virtual Reality. Wat is het en wat kun je er mee? Waarom is het zo interessant? Wat heb je er voor nodig? Na de introductie laat onze VR-expert jullie zien hoe de controllers en de VR-headset werken. Daarna kan iedereen zich klaarmaken om VR zelf te ervaren.
  • We starten met The Blu, een prachtige onderwaterwereld vol mooie vissen. Je hoeft alleen maar te kijken en te genieten.Hierna krijg je in Virtual Reality een korte, leuke introductie die je meer leert over de controllers, hoe je binnen het spelgebied blijft, et cetera.
  • Tijd voor wat actie: we spelen een paar potjes Angry Birds VR, waarbij je met een katapult boos kijkende vogeltjes afvuurt om groene varkentjes in gammele constructies te raken (het klinkt bizar, je moet het een keer meegemaakt hebben).
  • Na een korte pauze starten we Loco Dojo. Dit is een vrolijk spel wat je met meerdere mensen tegelijk kunt spelen. Je speelt dus tegen elkaar! Het is een soort virtueel ganzenbord met allemaal leuke mini-spelletjes.
  • Als laatste spelen we het begin van de escapegame Escape The Lost Pyramid. Je kijkt rond in een fantastische pyramide en moet samen allerlei puzzels oplossen. Mocht de introductie van dit spel je goed bevallen, dan kun je op een ander moment (of misschien wel direct erna) het hele spel spelen.

* Op basis van de interesses van de groep zullen we het programma in overleg iets aanpassen.

DETAILS

  • 90 minuten (waarvan minimaal 60 minuten VR-beleving)
  • Voor 2, 3 of 4 personen (meer personen in overleg)
  • Er is voor iedere persoon een eigen VR-set beschikbaar
  • Kosten vanaf € 70,00 (2 personen, € 35,00 per persoon)
  • Let op! De meeste VR-spellen tijdens deze introductie zijn in het Engels

The Blu

Bekijk de prachtige wereld onder water zonder nat te worden

Angry Birds: Isle of Pigs

Steel met je vogels de eieren terug van de groene varkens

Loco Dojo

Leuke minigames in de vorm van een soort Japans ganzenbord

Reserveer nu jouw VR Introductie

Sluiting wegens corona-virus

23 februari 2021

Vanwege het coronavirus zijn ook wij helaas weer genoodzaakt weer tijdelijk onze deuren te sluiten (en niet zoals gewoonlijk na een uur weer open te doen).... Tot en met in ieder geval maandag 15 maart 2021 zijn wij daarom gesloten.

Wij danken alle groepjes voor hun begrip en medeleven en vooral ook de bereidwilligheid om hun reservering te verplaatsen in plaats van te annuleren.

De komende weken zullen wij gebruiken om in kleine bezetting hard door te werken aan onze nieuwe escaperoom, de tijd zal dus zeker nuttig gebruikt worden.

Wij blijven natuurlijk gewoon bereikbaar voor vragen, ideeën, opmerkingen, toekomstplannen, et cetera.

Team van One Hour Lockup
035 - 7603222
info@onehourlockup.nl

 

Nu alle Experience-cadeaukaarten met 10% korting en geen verzendkosten! Steun One Hour Lockup en gun jezelf of anderen alvast een leuk vooruitzicht voor het nieuwe jaar! Klik hier