Alle VR shooters

Lekker knallen is ook wel leuk zo af en toe. We hebben allerlei mogelijkheden op dit gebied, van het beschieten van Orcs en andere vreemde wezens met pijl en boog (Archer), via lasergame (Arena) naar een zombie-shooter in het centrum van New York (Rotten Apple). Of verdedig in je kinderkamer de berg snoep tegen het speelgoed dat tot leven komt en jouw snoep wil afpakken :-) (Plush Rush) Voor ieder wat wils.

Let wel even goed op de minimale leeftijd! Dit is een advies, je kunt er een beetje van afwijken op eigen risico, maar maak het niet te gek.

Archer
Archer

Archer - VR shooter (pijl en boog)

Heb je ooit wel eens willen boogschieten? Heb je er ooit van gedroomd om een held in de middeleeuwen te zijn? In Archer moet je hordes orcs, goblins en trollen bevechten die je fort aanvallen en uiteindelijk de hoofdbaas verslaan! Je kunt alleen vechten, als een echte held, of je vrienden vragen en samen de monsters neerschieten. Haast je! Pak een boog en verdedig je kasteel tegen ongenode gasten! Wie geraakt wordt verdwijnt uit de arena maar blijft wel in contact met de overige teamleden, zodat je vanaf een centrale positie tactische aanwijzingen kunt geven. Wie komt als winnaar uit de strijd?

2 tot 4 personen
60 minuten
2 sterren
Actie
en meer...
10 jaar en ouder
Arena
Arena

ARENA - VR lasergame (shooter)

Samen met je team bevind je je in een futuristische arena vol obstakels. In je ene hand een wapen, in de andere een schild. De adrenaline giert door je lijf terwijl je jezelf al teleporterend door het speelveld beweegt. Je bent op zoek naar leden van het vijandige team. Jullie bespreken een tactiek en vallen aan. Wie geraakt wordt verdwijnt uit de arena maar blijft wel in contact met de overige teamleden, zodat je vanaf een centrale positie tactische aanwijzingen kunt geven. Wie komt als winnaar uit de strijd?

4 tot 8 personen
60 minuten
3 sterren
Actie
en meer...
12 jaar en ouder
Gunslinger
Gunslinger

Wild West shooter in de toekomst

Howdy, cowboys! Dompel jezelf onder in de wereld van een futuristische shooter, waar de geest van het Oude Westen botst met geavanceerde technologie. Schrijf je naam in de geschiedenis van een door robots bevolkte wereld waar oorlogen, ziektes en natuurrampen de mensheid van de aardbodem hebben weggevaagd. Toch zijn de mensen erin geslaagd om hun afscheidserfenis achter te laten - onsterfelijke robots met een menselijk bewustzijn, samen met alle gevoelens en emoties. Bereid je voor op een buitengewone reis door de betoverende locaties van de post-apocalyptische wereld.

2 tot 8 personen
60 minuten
2 sterren
Actie
en meer...
10 jaar en ouder
Plush Rush
Plush Rush

Verdedig je snoepgoed tegen hebberig speelgoed

In de gedachten van een kind ontstaat een wereld vol wonderen. In fantasie komt speelgoed tot leven en wordt een stapel snoepgoed een te bewaken schat. Maar niet al het speelgoed speelt eerlijk. Sommigen worden aangetrokken door het lekkere snoep en proberen het te pakken te krijgen. Als bewaker van het kasteel is het jouw plicht om deze kostbare schat te beschermen.

2 tot 8 personen
50 minuten
2 sterren
Avontuur
10 jaar en ouder
Rotten Apple
Rotten Apple

New York zit vol zombies. Kun je overleven?

Sinds de zombie-uitbraak is de binnenstad van New York veranderd in een geïsoleerde quarantainezone. Jij bent met je team op weg naar de grens van die zone om de bewaking te versterken wanneer een onverwachte noodoproep je dwingt om er naar binnen te gaan. Wie de zombie-zone in gaat komt meestal niet terug. Kunnen jij en je team wel overleven? Rotten Apple: zombie-shooter met escaperoom-elementen. Er moeten tijdens de game een paar eenvoudige opdrachten gedaan worden, maar zo eenvoudig is dat niet als je wordt belaagd door zombies :-) Het spel eindigt (na 30 minuten) in een shoot-out waar je je nog een hele tijd op kunt uitleven.

2 tot 4 personen
60 minuten
3 sterren
Actie
16 jaar en ouder
Smash Point
Smash Point

Smash Point - VR shooter family style

Kom naar een gave cartoon-wereld, waarin je met de coolste nieuwe wapens elkaar achtervolgt en probeert te raken. Smash Point is een VR-spel waar meerdere spelers de strijd met elkaar aangaan in werelden vol visueel plezier. GET THE GUN AND HAVE FUN!

4 tot 8 personen
60 minuten
2 sterren
Actie
en meer...
10 jaar en ouder