Maandag VR-dag

Maandag is het ideale moment om bij One Hour Lockup GRATIS kennis te maken met Virtual Reality of met een fikse KORTING je eerste VR escapegame te spelen.

Spelen met korting

Ben je nog niet helemaal zeker of een VR escapegame echt zo leuk is als wij beweren? Dan geven wij je graag het laatst zetje door op maandag eenmalig met 15% korting één van onze VR escapegames te spelen. Gebruik bij reservering de kortingscode EVENPROBEREN om je korting te claimen. Wedden dat je na afloop helemaal enthousiast bent? ;-)
Image
Image

Gratis VR testen

Kun je nog niet een goed beeld vormen bij Virtual Reality, maar lijkt het je wel interessant en zou je wel eens willen zien hoe het allemaal werkt? Iedere maandag maken we graag tijd voor je om te laten zien hoe leuk het is. Na een korte uitleg laten we je ongeveer 10 minuten lang één van onze games spelen. Zo krijg je snel een goed beeld van de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend en zonder kosten!

Je bent iedere maandag welkom, maar om zeker te zijn dat we je met open armen (op 1,5 meter afstand) kunnen ontvangen, vragen je om even je naam op te geven en de tijd waarop je langs wilt komen (en of je nog iemand meeneemt).

Vul de benodigde velden correct in.
Vul de benodigde velden correct in.
Vul de benodigde velden correct in.
Vul de benodigde velden correct in.

Voorwaarden

  • De korting is alleen geldig voor VR escapegames op maandag van 13:00 tot 22:00 uur
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingscodes
Sluiting wegens corona-virus

23 februari 2021

Vanwege het coronavirus zijn ook wij helaas weer genoodzaakt weer tijdelijk onze deuren te sluiten (en niet zoals gewoonlijk na een uur weer open te doen).... Tot en met in ieder geval maandag 15 maart 2021 zijn wij daarom gesloten.

Wij danken alle groepjes voor hun begrip en medeleven en vooral ook de bereidwilligheid om hun reservering te verplaatsen in plaats van te annuleren.

De komende weken zullen wij gebruiken om in kleine bezetting hard door te werken aan onze nieuwe escaperoom, de tijd zal dus zeker nuttig gebruikt worden.

Wij blijven natuurlijk gewoon bereikbaar voor vragen, ideeën, opmerkingen, toekomstplannen, et cetera.

Team van One Hour Lockup
035 - 7603222
info@onehourlockup.nl

 

Nu alle Experience-cadeaukaarten met 10% korting en geen verzendkosten! Steun One Hour Lockup en gun jezelf of anderen alvast een leuk vooruitzicht voor het nieuwe jaar! Klik hier