Maandag VR-dag

Maandag is het ideale moment om bij One Hour Lockup GRATIS kennis te maken met Virtual Reality of met een fikse KORTING je eerste VR escapegame te spelen.

Spelen met korting

Ben je nog niet helemaal zeker of een VR escapegame echt zo leuk is als wij beweren? Dan geven wij je graag het laatst zetje door op maandag eenmalig met 15% korting één van de VR escapegames te spelen. Gebruik bij reservering de kortingscode EVENPROBEREN. Wedden dat je na afloop helemaal enthousiast bent? ;-)

Image
Image

Gratis VR testen

Kun je nog niet een goed beeld vormen bij Virtual Reality, maar lijkt het je wel interessant en zou je wel eens willen zien hoe het allemaal werkt? Iedere maandag maken we graag tijd voor je om te laten zien hoe leuk het is. Na een korte uitleg laten we je ongeveer 10 minuten lang één van onze games spelen. Zo krijg je snel een goed beeld van de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend en zonder kosten!

Je bent iedere maandag welkom, maar om zeker te zijn dat we je met open armen (op 1,5 meter afstand) kunnen ontvangen, vragen je om even je naam op te geven en de tijd waarop je langs wilt komen (en of je nog iemand meeneemt).

Vul de benodigde velden correct in.
Vul de benodigde velden correct in.
Vul de benodigde velden correct in.
Vul de benodigde velden correct in.

Voorwaarden

  • De korting is alleen geldig voor VR escapegames op maandag van 13:00 tot 22:00 uur
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingscodes