Image

VR escapegame in de wereld van Assassin's Creed Odyssey

Beyond Medusa's Gate

We bevinden ons in het jaar 445 voor christus; een tijd van welsprekende filosofen en meedogenloze goden. Ergens op een schiereiland in Griekenland is een oud artefact verborgen. Zal dat het legendarische schip van de Argonauten zijn? Het Animus simulatieprogramma helpt je met deze opdracht. We sturen je terug naar Griekenland. Ga op zoek naar het schip en zorg ervoor dat het in veilige wateren terecht komt!

Indien je onze VR escapegame Escape The Lost Pyramid nog niet hebt gespeeld raden wij je aan die eerst te spelen, en daarna pas Beyond Medusa's Gate.

Escape The Lost Pyramid
Escape The Lost Pyramid
aantal spelers
2 of 4 spelers (6 of 8 spelers? Dan 2 teams)
tijd
60 minuten VR speeltijd
moeilijkheid
moeilijkheid
genre
Avontuur
leeftijd
12+ (vanaf 10 jaar met volwassenen)
taal
taal Engeland
taal Frankrijk
taal Duitsland
taal Spanje
taal Rusland
taal China
taal Italië
taal Brazilië
taal Japan
taal Zuid-Korea
prijs

Wat is een Virtual Reality escapegame?

HTC Vive Pro VR headset

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.

VR escapegames zijn corona-proof, iedereen heeft zijn of haar eigen speelruimte.

Vragen over Virtual Reality escapegames

Hoe groot is de kans op duizeligheid?

Die kans is heel erg klein (minder dan 1%). Bij de ontwikkeling van deze games wordt rekening gehouden met het voorkomen van duizeligheid. De games zijn technisch van zeer hoge kwaliteit en we maken gebruik van professionele VR headsets. Hierdoor is de kans op problemen nihil. En mocht het zich toch voordoen, dan zorgen we voor een goede oplossing.

Heb je wel eens duizeligheid ervaren in combinatie met VR en ben je dus een beetje sceptisch? Dan is de kans heel groot dat je dit deed met een eenvoudig VR apparaat zoals bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Dat is totaal niet te vergelijken met onze apparatuur. We dagen je graag uit om het te testen ;-)

Tarieven

2 personen

Dit spel kan uitstekend met twee personen tegelijk gespeeld worden.

€ 70,00

 • € 35,00 per persoon
 • gegarandeerd 1 uur VR Experience
 • 1 VR headset per persoon

3 personen

Met drie personen is dit spel helaas niet te spelen. Probeer een vierde speler te vinden of speel één van onze vele VR escapegames die wel met drie personen gespeeld kunnen worden.

4 personen

Met vier personen komt dit spel volledig tot zijn recht. Als team gaan jullie de strijd aan!

€ 110,00

 • € 27,50 per persoon
 • gegarandeerd 1 uur VR Experience
 • 1 VR headset per persoon

5 personen

Met vijf personen is dit spel helaas niet te spelen. Probeer een zesde speler te vinden of speel één van onze vele VR escapegames die wel met vijf personen gespeeld kunnen worden.

6 personen

Dit spel kan met maximaal vier personen worden gespeeld. Bij een groep van zes personen zullen we dus een team van vier en een team van twee samenstellen. Jullie spelen wel tegelijkertijd.

€ 153,00

 • € 25,50 per persoon
 • 1 team van 4 personen + 1 team van 2 personen
 • gegarandeerd 1 uur VR Experience
 • 1 VR headset per persoon

7 personen

Met zeven personen is dit spel helaas niet te spelen. Probeer een achtste speler te vinden (je speelt dan in twee teams van vier) of speel één van onze vele VR escapegames die zowel met drie als vier personen gespeeld kunnen worden, zodat je twee teams kunt maken.

8 personen

Dit spel kan met maximaal vier personen worden gespeeld. Bij een groep van acht personen zullen we dus twee teams van vier personen maken. Jullie spelen wel tegelijkertijd.

€ 192,00

 • € 24,00 per persoon
 • 2 teams van 4 personen
 • gegarandeerd 1 uur VR Experience
 • 1 VR headset per persoon

Meer dan 8 personen

We hebben acht VR headsets. Is jouw groep groter, dan zullen jullie dus niet allemaal tegelijkertijd kunnen spelen. Maar geen nood, in onze gezellige lounge is het aangenaam wachten en als je daar geen zin in hebt hebben we ook andere activiteiten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kijk alvast bij onze vele arrangementen.