VR escapegames voor teambuilding

In het algemeen geldt: kijk welke escapegame je het meeste aanspreekt, maar let goed op het aantal personen en de moeilijkheidsgraad voor je een keuze maakt. Weet je het nog niet helemaal zeker? Maak dan een voorlopige keuze en vraag de spelleider voor de start van het spel om advies.

Cyberpunk
Cyberpunk

Infiltreer als Cyborg en steel de juiste gegevens!

Ergens rond het jaar 2200: de samenleving is ingestort door de snelle technologische vooruitgang. Mensen muteren geregeld hun eigen lichaam. Bedrijven vechten met elkaar om data, inmiddels de meest waardevolle grondstof op de markt. Jullie zijn cyborgs, uitgerust met speciale vaardigheden, en van plan waardevolle gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijke onderneming. Infiltreer in het complex, vind de archieven en download de gegevens. Maar dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt.

2 tot 6 personen
60 minuten
4 sterren
Science Fiction
en meer...
12 jaar en ouder
Escape The Lost Pyramid
Escape The Lost Pyramid

VR escapegame in de wereld van Assassin's Creed Origins

Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinai schiereiland. Een team van vier ontdekkingsreizigers en een dozijn inheemse dragers. Ze zochten naar ‘the Lost Pyramid of Nebka…’. Of beter gezegd ‘iets’ dat daar zou moeten zijn…. Er is nooit meer iets van ze vernomen. Gebruikmakend van een simulatie op basis van hun DNA-geheugen volgt jouw team de voetstappen van de ontdekkingsreizigers. Probeer uit te vinden wat er met de expeditie is gebeurd. Maar belangrijker nog: Ontdek wat ze zochten!

2 of 4 personen
60 minuten
2 sterren
Avontuur
en meer...
10 jaar en ouder
Huxley
Huxley

Reis naar het jaar 3007 en help met je team Huxley.

Jaar 3007: De wereld zoals je ze kent, is weg. De mensheid werd vervangen door machines. Wat ooit groen was, is nu vernietigd. Toen de mensheid Huxley ontdekte als een nieuwe superieure energiebron, zag de toekomst er goed uit. Maar in plaats van de machine te gebruiken voor het algemeen welzijn, leed de meerderheid van de mensen aan honger en ellende.. Jij bent de laatste overlevende, met één missie: help Huxley om de apocalyps ongedaan te maken. Alles wat je nodig hebt om te slagen, is te vinden in je team: adrenaline, een teamgeest en een verlangen om te winnen.

2 tot 4 personen
60 minuten
3 sterren
Avontuur
en meer...
12 jaar en ouder
Jumpers
Jumpers

Beleef een avontuurlijke missie op zoek naar het artefact..

Unravel Corp, een organisatie gespecialiseerd in onverklaarbare fenomenen, is op zoek naar nieuwe senior agenten voor een risicovolle missie. De radar heeft signalen gedetecteerd van een naar schatting 5000 jaar oud artefact. Het bevindt zich onder in een verlaten mijn in Mexico. Unravel Corp heeft in een geheim laboratorium een teleporteermachine ontwikkeld om jullie naar plaatsen te brengen die normaal niet toegankelijk zijn voor mensen. Jullie missie is om het artefact te vinden en terug te keren. Maar wees snel, na 50 minuten is er geen weg meer terug…

2 tot 4 personen
60 minuten
4 sterren
Avontuur
12 jaar en ouder
Jungle Quest
Jungle Quest

Ontdek een mysterieuze wereld vol vliegende eilanden.

Tijdens een wandeling in het park vind je een geheim portaal naar een mysterieuze wereld. Je komt in een fantastisch heiligdom, bevolkt door dieren. Maar hoe kom je weer terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en deze mysterieuze wereld van vliegende eilanden verkennen.

2 tot 6 personen
60 minuten
2 sterren
Avontuur
en meer...
10 jaar en ouder
Sanctum
Sanctum

Een oud verlaten klooster vol vreselijke geheimen...

Er zijn donkere plekken in de wereld waar je beter maar niet kunt komen; de plaatsen waar al je angsten uitkomen. Je hebt een brief van een oude vriend ontvangen, die onderzoek deed naar het mysterie van vermiste mensen in de omliggende bossen. Nu staan jullie zelf op het punt om op onderzoek uit te gaan. Wees voorzichtig, want je zult niet alleen je leven maar ook je ziel moeten riskeren wanneer je oog in oog komt te staan met de gevaarlijke, oude krachten die sluimeren onder een oud verlaten klooster. Dit donkere heiligdom verbergt vreselijke geheimen.

2 tot 6 personen
60 minuten
4 sterren
Thriller
en meer...
14 jaar en ouder
Signal Lost
Signal Lost

Krijg het ruimtestation weer op koers en voorkom een ramp

Het geheime onderzoeksstation Asgard draait in een baan om de aarde als er sterke magnetische puls wordt geregistreerd. Plotseling is het contact verbroken. Het station is van koers veranderd en zal binnen een uur de atmosfeer van de aarde binnenkomen om te crashen met ongekende gevolgen. Jullie taak is om de systemen opnieuw te activeren en het station op tijd weer in een baan om de aarde te krijgen. Zoniet, dan volgt de grootste ramp in de geschiedenis van de mensheid.

2 tot 6 personen
60 minuten
3 sterren
Science Fiction
en meer...
12 jaar en ouder
The Prison
The Prison

Jullie zitten onterecht in de gevangenis. Lukt het te ontsnappen?

Jouw politieteam heeft jaren succesvol criminele bendes bestreden. Bij jullie laatste grote onderzoek zijn zelfs diverse corrupte politiechefs opgepakt. Helaas kon je niet lang van je succes genieten. Jullie zijn belazerd en zitten nu in de gevangenis op basis van valse beschuldigingen. Je vrienden zijn nog steeds vrij. Ze hebben een ontsnappingsplan opgesteld. Gebruik al je moed, vaardigheid en veel geluk zodat je kunt ontsnappen, je naam kunt zuiveren en blijven vechten voor gerechtigheid.

2 tot 6 personen
60 minuten
4 sterren
Actie
en meer...
12 jaar en ouder