VR escapegames voor vrienden

In het algemeen geldt: kijk welke escapegame je het meeste aanspreekt, maar let goed op het aantal personen en de moeilijkheidsgraad voor je een keuze maakt. Weet je het nog niet helemaal zeker? Maak dan een voorlopige keuze en vraag de spelleider voor de start van het spel om advies.

Alice in Wonderland
Alice in Wonderland

Ontdek de magische wereld van Alice in Wonderland.

Neem deel aan de mallemolen van voorvallen en verplaats jezelf in de schoenen van Alice! Duik in een wereld vol echte magie en ontdek de geheimen van de Hartenkoningin, die de tijd van Wonderland betoverd heeft. Drink een maak-mij-klein-drankje en volg het Witte Konijn door de verdraaide doolhoven van de wereld achter het vergrootglas, waar alles op zijn kop staat. Help de Hoedenmaker, die vastzit in de tijd, met het oplossen van de rotzooi op het gekke theekransje. De Cheshire Cat leidt je door het betoverde struikgewas van Dark Forest. Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen door de tips van de wijze Rups te gebruiken. Vind een manier om langs de kaartbewakers te sluipen naar het kasteel vol venijnige vallen. Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland!

Dit spel is voor gevorderde spelers, beginnende VR-spelers raden wij Alice af! Zorg dat je minstens twee VR escapegames ervaring hebt.

2 tot 6 personen
60 minuten
5 sterren
Avontuur
en meer...
12 jaar en ouder
Escape The Lost Pyramid
Escape The Lost Pyramid

VR escapegame in de wereld van Assassin's Creed Origins

Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinai schiereiland. Een team van vier ontdekkingsreizigers en een dozijn inheemse dragers. Ze zochten naar ‘the Lost Pyramid of Nebka…’. Of beter gezegd ‘iets’ dat daar zou moeten zijn…. Er is nooit meer iets van ze vernomen. Gebruikmakend van een simulatie op basis van hun DNA-geheugen volgt jouw team de voetstappen van de ontdekkingsreizigers. Probeer uit te vinden wat er met de expeditie is gebeurd. Maar belangrijker nog: Ontdek wat ze zochten!

2 of 4 personen
60 minuten
2 sterren
Avontuur
en meer...
10 jaar en ouder
House of Fear
House of Fear

Weet jij 's nachts te ontsnappen uit de verlaten huis in het bos?

Het is nacht. Een verlaten vervallen hut in het bos. Spinnenwebben in de hoeken, stof op de vloer, vervallen meubels en... geen enkele levende ziel. Zo te zien is het huis allang verlaten, maar is dat echt zo? Je probeert te begrijpen wat hier aan de hand is, maar je begrijpt maar één ding: dit huis zal je niet zo gemakkelijk laten ontsnappen. Als je rondkijkt, zie je dat de deuren en ramen gesloten zijn, dat er geen elektriciteit is en dat het steeds zwakker wordende flikkeren van de kaars amper genoeg is om de duistere kamer te verlichten. Tot je schrik besef je dat je vast zit in een val. Iemands silhouet flitst in het zwakke licht van de kaars... Zag je dit echt? Ben je klaar om je angsten te overwinnen en de geheimen van deze duistere plek te ontdekken?

2 tot 4 personen
60 minuten
2 sterren
Horror
en meer...
16 jaar en ouder
Huxley
Huxley

Reis naar het jaar 3007 en help met je team Huxley.

Jaar 3007: De wereld zoals je ze kent, is weg. De mensheid werd vervangen door machines. Wat ooit groen was, is nu vernietigd. Toen de mensheid Huxley ontdekte als een nieuwe superieure energiebron, zag de toekomst er goed uit. Maar in plaats van de machine te gebruiken voor het algemeen welzijn, leed de meerderheid van de mensen aan honger en ellende.. Jij bent de laatste overlevende, met één missie: help Huxley om de apocalyps ongedaan te maken. Alles wat je nodig hebt om te slagen, is te vinden in je team: adrenaline, een teamgeest en een verlangen om te winnen.

2 tot 4 personen
60 minuten
3 sterren
Avontuur
en meer...
12 jaar en ouder
Jumpers
Jumpers

Beleef een avontuurlijke missie op zoek naar het artefact..

Unravel Corp, een organisatie gespecialiseerd in onverklaarbare fenomenen, is op zoek naar nieuwe senior agenten voor een risicovolle missie. De radar heeft signalen gedetecteerd van een naar schatting 5000 jaar oud artefact. Het bevindt zich onder in een verlaten mijn in Mexico. Unravel Corp heeft in een geheim laboratorium een teleporteermachine ontwikkeld om jullie naar plaatsen te brengen die normaal niet toegankelijk zijn voor mensen. Jullie missie is om het artefact te vinden en terug te keren. Maar wees snel, na 50 minuten is er geen weg meer terug…

2 tot 4 personen
60 minuten
4 sterren
Avontuur
12 jaar en ouder
Sanctum
Sanctum

Een oud verlaten klooster vol vreselijke geheimen...

Er zijn donkere plekken in de wereld waar je beter maar niet kunt komen; de plaatsen waar al je angsten uitkomen. Je hebt een brief van een oude vriend ontvangen, die onderzoek deed naar het mysterie van vermiste mensen in de omliggende bossen. Nu staan jullie zelf op het punt om op onderzoek uit te gaan. Wees voorzichtig, want je zult niet alleen je leven maar ook je ziel moeten riskeren wanneer je oog in oog komt te staan met de gevaarlijke, oude krachten die sluimeren onder een oud verlaten klooster. Dit donkere heiligdom verbergt vreselijke geheimen.

2 tot 6 personen
60 minuten
4 sterren
Thriller
en meer...
14 jaar en ouder
Save Notre-Dame on Fire
Save Notre-Dame on Fire

Red de beroemdste kathedraal ter wereld van de verwoestende vlammen

15 april 2019 - Tijdens restauratiewerkzaamheden ontstaat een grote brand in de beroemde kathedraal van Parijs, de Notre-Dame. De brandweer zet alles op alles om de kerk te redden. Sluit je aan bij de brandweer en ga naar binnen om het vuur te blussen en de kostbare doornenkroon veilig te stellen. Doorkruis de vuurzee en vecht tegen de vlammen. Lukt het jullie de Notre-Dame te redden?

2 personen
60 minuten
3 sterren
Avontuur
en meer...
12 jaar en ouder
Signal Lost
Signal Lost

Krijg het ruimtestation weer op koers en voorkom een ramp

Het geheime onderzoeksstation Asgard draait in een baan om de aarde als er sterke magnetische puls wordt geregistreerd. Plotseling is het contact verbroken. Het station is van koers veranderd en zal binnen een uur de atmosfeer van de aarde binnenkomen om te crashen met ongekende gevolgen. Jullie taak is om de systemen opnieuw te activeren en het station op tijd weer in een baan om de aarde te krijgen. Zoniet, dan volgt de grootste ramp in de geschiedenis van de mensheid.

2 tot 6 personen
60 minuten
3 sterren
Science Fiction
en meer...
12 jaar en ouder
The Dagger of Time
The Dagger of Time

VR escapegame in de wereld van Prince of Persia Sands of Time

Kaileena, de Keizerin van de Tijd, heeft jullie gevraagd om naar het Fort der Tijd te komen. Jullie moeten haar helpen de kwaadaardige plannen van de Magiër te stoppen. Die wil de Sands of Time gebruiken om een leger zandmonsters te creëren. Om dit te voorkomen hebben jullie de krachten nodig van de Dagger of Time, waarmee je de tijd kunt manipuleren. Indien je de VR escapegames Escape The Lost Pyramid en Beyond Medusa's Gate nog niet hebt gespeeld raden wij (en Ubisoft) je aan die eerst te spelen, en daarna pas The Dagger of Time. Dit spel is namelijk best lastig en de kans dat je het einde haalt zonder ervaring is zeer beperkt. En dat zou zonde zijn ;-)

2 tot 4 personen
60 minuten
5 sterren
Avontuur
en meer...
12 jaar en ouder
The Prison
The Prison

Jullie zitten onterecht in de gevangenis. Lukt het te ontsnappen?

Jouw politieteam heeft jaren succesvol criminele bendes bestreden. Bij jullie laatste grote onderzoek zijn zelfs diverse corrupte politiechefs opgepakt. Helaas kon je niet lang van je succes genieten. Jullie zijn belazerd en zitten nu in de gevangenis op basis van valse beschuldigingen. Je vrienden zijn nog steeds vrij. Ze hebben een ontsnappingsplan opgesteld. Gebruik al je moed, vaardigheid en veel geluk zodat je kunt ontsnappen, je naam kunt zuiveren en blijven vechten voor gerechtigheid.

2 tot 6 personen
60 minuten
4 sterren
Actie
en meer...
12 jaar en ouder