VR escapegames in het Nederlands

In het algemeen geldt: kijk welke escapegame je het meeste aanspreekt, maar let goed op het aantal personen en de moeilijkheidsgraad voor je een keuze maakt. Weet je het nog niet helemaal zeker? Maak dan een voorlopige keuze en vraag de spelleider voor de start van het spel om advies.

Alice in Wonderland
Alice in Wonderland

Ontdek de magische wereld van Alice in Wonderland.

Neem deel aan de mallemolen van voorvallen en verplaats jezelf in de schoenen van Alice! Duik in een wereld vol echte magie en ontdek de geheimen van de Hartenkoningin, die de tijd van Wonderland betoverd heeft. Drink een maak-mij-klein-drankje en volg het Witte Konijn door de verdraaide doolhoven van de wereld achter het vergrootglas, waar alles op zijn kop staat. Help de Hoedenmaker, die vastzit in de tijd, met het oplossen van de rotzooi op het gekke theekransje. De Cheshire Cat leidt je door het betoverde struikgewas van Dark Forest. Red de feeën die het geheim van de boze koningin kennen door de tips van de wijze Rups te gebruiken. Vind een manier om langs de kaartbewakers te sluipen naar het kasteel vol venijnige vallen. Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland!

Dit spel is voor gevorderde spelers, beginnende VR-spelers raden wij Alice af! Zorg dat je minstens twee VR escapegames ervaring hebt.

2 tot 6 personen
60 minuten
5 sterren
Avontuur
en meer...
12 jaar en ouder
Chernobyl
Chernobyl

Kunnen jullie de kernramp voorkomen?

Konden we maar het verleden veranderen of getuige zijn van gebeurtenissen die de wereld veranderden... Zou het mogelijk zijn om het lot te bedriegen? Grijp je kans en reis terug in de tijd om te zien of je de situatie kunt veranderen waaruit, naar het leek, geen uitweg was. Wat is er gebeurd in de nacht van het ongeval? Wat gebeurde er daarna? Vragen die onbeantwoord bleven tot er op een dag iets ongewoons werd gevonden. De spookstad kan je zijn verhaal vertellen... Een verhaal dat levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag nog steeds treft...

2 tot 6 personen
60 minuten
3 sterren
Avontuur
en meer...
12 jaar en ouder
Christmas
Christmas

De Kerstman zit in de problemen en heeft jullie hulp nodig!

Kerstmis wordt bedreigd! De kerstman is verzeild geraakt in een sneeuwstorm, hij heeft alle cadeautjes verloren en kan de weg naar huis niet vinden. Alleen jij kunt Kerstmis redden! Om de kerstman te helpen zijn huis terug te vinden moet je de lichten van de grootste kerstboom in het bos aansteken. Maar voordat je dat kunt doen moet je eerst naar de Noordpool waar de kerstman woont en alles daar weer op orde krijgen. Ontdek waarom de magische elfen weigeren te werken en de cadeautjes niet bij de kinderen komen. Schiet op om de eerste kerstboom nieuw leven in te blazen met hulp van de rendieren van de Kerstman.

2 tot 6 personen
60 minuten
2 sterren
Kerst
en meer...
10 jaar en ouder
Cursed Souls
Cursed Souls

De doden hebben de levenden nodig.
En nu hebben ze hebben jou nodig!

Een huis met een verstikkende atmosfeer... snel flikkerende lichten, angstaanjagende geluiden die uit de muren lijken te komen. Griezelig gefluister, ijzingwekkend geschreeuw. Een schaduw beweegt zich door het donkere huis. Totale duisternis in een voor jou onbekende wereld. Hoe meer je je in het verhaal van 'Het Huis' verdiept, hoe meer 'Het Huis' binnendringt in je ziel. De doden hebben de levenden nodig. En nu hebben ze hebben jou nodig!

2 tot 4 personen
60 minuten
2 sterren
Horror
en meer...
16 jaar en ouder
Cyberpunk
Cyberpunk

Infiltreer als Cyborg en steel de juiste gegevens!

Ergens rond het jaar 2200: de samenleving is ingestort door de snelle technologische vooruitgang. Mensen muteren geregeld hun eigen lichaam. Bedrijven vechten met elkaar om data, inmiddels de meest waardevolle grondstof op de markt. Jullie zijn cyborgs, uitgerust met speciale vaardigheden, en van plan waardevolle gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijke onderneming. Infiltreer in het complex, vind de archieven en download de gegevens. Maar dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt.

2 tot 6 personen
60 minuten
4 sterren
Science Fiction
en meer...
12 jaar en ouder
Dimensional Break
Dimensional Break

Ga op avontuur in nieuwe dimensies vol gevaar!

De dimensie Alpha Aven bevindt zich momenteel in een periode van intense instabiliteit: structurele vervorming, omgevingsveranderingen en zelfs zwaartekrachtafwijkingen doen zich voor. En erger nog, de chaos verspreidt zich door het hele interdimensionale netwerk van Incarna. De situatie is ernstig en we hebben jullie, ontdekkingsreizigers, snel nodig om het onbekende in te gaan en de bron van het gevaar te vinden. Kunnen we op jullie rekenen? Indien je onze VR escapegame The Training nog niet hebt gespeeld raden wij je aan die eerst te spelen, en daarna pas Dimensional Break.

2 tot 4 personen
60 minuten
4 sterren
Science Fiction
en meer...
12 jaar en ouder
House of Fear
House of Fear

Weet jij 's nachts te ontsnappen uit de verlaten huis in het bos?

Het is nacht. Een verlaten vervallen hut in het bos. Spinnenwebben in de hoeken, stof op de vloer, vervallen meubels en... geen enkele levende ziel. Zo te zien is het huis allang verlaten, maar is dat echt zo? Je probeert te begrijpen wat hier aan de hand is, maar je begrijpt maar één ding: dit huis zal je niet zo gemakkelijk laten ontsnappen. Als je rondkijkt, zie je dat de deuren en ramen gesloten zijn, dat er geen elektriciteit is en dat het steeds zwakker wordende flikkeren van de kaars amper genoeg is om de duistere kamer te verlichten. Tot je schrik besef je dat je vast zit in een val. Iemands silhouet flitst in het zwakke licht van de kaars... Zag je dit echt? Ben je klaar om je angsten te overwinnen en de geheimen van deze duistere plek te ontdekken?

2 tot 4 personen
60 minuten
2 sterren
Horror
en meer...
16 jaar en ouder
Jungle Quest
Jungle Quest

Ontdek een mysterieuze wereld vol vliegende eilanden.

Tijdens een wandeling in het park vind je een geheim portaal naar een mysterieuze wereld. Je komt in een fantastisch heiligdom, bevolkt door dieren. Maar hoe kom je weer terug? Om de weg naar huis te vinden, moet je een reeks puzzels oplossen en deze mysterieuze wereld van vliegende eilanden verkennen.

2 tot 6 personen
60 minuten
2 sterren
Avontuur
en meer...
10 jaar en ouder
Mission Sigma
Mission Sigma

Voorkom jij met je team een nucleaire aanval?

Geheime diensten hebben een gevaarlijke terrorist opgespoord en onschadelijk gemaakt. Hij had zich vele jaren schuil gehouden in een achterbuurt van de stad. Tot zover het goede nieuws. Het blijkt dat hij op het dak van een verlaten gebouw een reusachtige raket met kernkop heeft gebouwd. Het gebouw is veranderd in een toren vol vallen en obstakels. Jullie hulp is nodig om de timer van de raket op tijd te stoppen. Voorkom jij een nucleaire aanval?

2 tot 6 personen
60 minuten
2 sterren
Avontuur
en meer...
10 jaar en ouder
Sanctum
Sanctum

Een oud verlaten klooster vol vreselijke geheimen...

Er zijn donkere plekken in de wereld waar je beter maar niet kunt komen; de plaatsen waar al je angsten uitkomen. Je hebt een brief van een oude vriend ontvangen, die onderzoek deed naar het mysterie van vermiste mensen in de omliggende bossen. Nu staan jullie zelf op het punt om op onderzoek uit te gaan. Wees voorzichtig, want je zult niet alleen je leven maar ook je ziel moeten riskeren wanneer je oog in oog komt te staan met de gevaarlijke, oude krachten die sluimeren onder een oud verlaten klooster. Dit donkere heiligdom verbergt vreselijke geheimen.

2 tot 6 personen
60 minuten
4 sterren
Thriller
en meer...
14 jaar en ouder
Signal Lost
Signal Lost

Krijg het ruimtestation weer op koers en voorkom een ramp

Het geheime onderzoeksstation Asgard draait in een baan om de aarde als er sterke magnetische puls wordt geregistreerd. Plotseling is het contact verbroken. Het station is van koers veranderd en zal binnen een uur de atmosfeer van de aarde binnenkomen om te crashen met ongekende gevolgen. Jullie taak is om de systemen opnieuw te activeren en het station op tijd weer in een baan om de aarde te krijgen. Zoniet, dan volgt de grootste ramp in de geschiedenis van de mensheid.

2 tot 6 personen
60 minuten
3 sterren
Science Fiction
en meer...
12 jaar en ouder
Survival
Survival

Overleef jij op een onbewoond eiland vol geheimen?

Je was van plan een onvergetelijke vakantie te vieren met je vrienden. Je had nooit gedacht dat het een overlevingstocht zou worden. Je vliegtuig werd getroffen door de bliksem en het stortte neer naast een klein onbewoond eiland in de Stille Oceaan. De radio in de cockpit werkt niet meer. Wie weet hoe lang je moet wachten tot je gevonden wordt. Je bent bang en hebt honger. Er zijn geen voorraden en er is niets anders dan wilde natuur om je heen. Het weer wordt slechter en je moet zorgen voor een schuilplaats. Alleen met logisch nadenken kun je overleven. Onderzoek wat er op het eiland te vinden is en hoe het je kan helpen om in leven te blijven.

2 tot 6 personen
60 minuten
2 sterren
Avontuur
en meer...
10 jaar en ouder
The Prison
The Prison

Jullie zitten onterecht in de gevangenis. Lukt het te ontsnappen?

Jouw politieteam heeft jaren succesvol criminele bendes bestreden. Bij jullie laatste grote onderzoek zijn zelfs diverse corrupte politiechefs opgepakt. Helaas kon je niet lang van je succes genieten. Jullie zijn belazerd en zitten nu in de gevangenis op basis van valse beschuldigingen. Je vrienden zijn nog steeds vrij. Ze hebben een ontsnappingsplan opgesteld. Gebruik al je moed, vaardigheid en veel geluk zodat je kunt ontsnappen, je naam kunt zuiveren en blijven vechten voor gerechtigheid.

2 tot 6 personen
60 minuten
4 sterren
Actie
en meer...
12 jaar en ouder
The Training
The Training

Ga op avontuur in nieuwe dimensies vol gevaar!

Er zijn veel dimensies die nog niet ontdekt zijn door de mensheid. Daarom is Incarna op zoek naar een nieuw soort ontdekkingsreizigers: zij die dapper genoeg zijn om onbekende doelen zonder twijfeling te accepteren. Voor de selectie melden jullie je bij het Incarna Testcentrum waar jullie vele uitdagingen tot een goed einde zullen moeten brengen. Slagen jullie als team, dan worden jullie gekwalificeerd om in de toekomst in andere dimensies nieuwe werelden vol vreemde levensvormen te ontdekken.

2 tot 4 personen
60 minuten
2 sterren
Science Fiction
en meer...
12 jaar en ouder