Algemene vragen escaperoom

Wat is een escaperoom?

Met jouw team (een groep vrienden, collega's, of familie) word je opgesloten in een mysterieuze kamer. Een kamer met een verhaal. Een kamer met een dreiging. Jullie hebben een uur de tijd om te ontsnappen voordat er ergere dingen gebeuren...

Tijdens het doorzoeken van de ruimte kom je allemaal bijzondere zaken tegen die je kunt gebruiken op je weg naar de vrijheid. Door het oplossen van puzzels en raadsels, door goed logisch na te denken en met een dosis teamspirit kom je steeds een stapje verder! En terwijl de tijd wegtikt blijkt deze kamer veel verborgen geheimen te hebben. Ontsnappen is zo makkelijk nog niet.

Moet je heel slim zijn om jullie escaperooms te kunnen spelen?

Slim is een groot woord. Je moet het wel leuk vinden om een beetje te puzzelen. En je moet ondernemend zijn, het leuk vinden om op onderzoek uit te gaan. In ieder team zitten diverse mensen, ieder met eigen capaciteiten. De een kan goed zoeken, de ander goed rekenen of puzzelen, weer een ander zegt niet veel, maar let wel goed op en komt af en toe met een opmerking die heel doordacht is. Zo ben je als team bezig om de dit spel te spelen. En mocht je er als team even niet helemaal uit komen? De spelleider kijkt mee vanuit de Control Room en zal indien nodig één of meerdere hints geven.

Is er een minimumleeftijd voor de escaperooms?

One Hour Lockup hanteert voor de escaperooms een miniumleeftijd van 15 jaar. Een uitzondering is mogelijk voor kinderen vanaf 12 jaar indien zij worden begeleid door minimaal één volwassen speler (18+), bij voorkeur met ervaring met escaperooms. Houd er rekening mee dat de kamers door jeugdige spelers op sommige momenten als eng/spannend kunnen worden ervaren. De volwassenen persoon dient continue bij de groep te zijn, dus ook in de kamer tijdens het spel. Ook dient deze persoon actief de groep te begeleiden door mee te puzzelen. Het spelen van het spel door vrij jonge kinderen is op eigen risico. De puzzels zijn qua moeilijkheid voornamelijk bedacht voor 15 jaar en ouder. Kom je met een kleine groep? Voor groepen tot en met vier personen adviseren wij minimaal twee volwassen spelers.

Onze huidige escaperooms zijn dus niet geschikt voor jonge kinderen (onder 12 jaar) / kinderfeestjes.
 
TIP! Een deel van onze VR escapegames zijn al te spelen vanaf 10 jaar. Dit is een uitstekend alternatief als de kinderen eigenlijk nog iets te jong zijn voor onze escaperooms.

Is het eng? Is het gevaarlijk? Is het veilig? Lopen er enge mensen rond?

Is het eng?
Eng willen we het niet noemen, maar het is wel spannend. Het is maar een spel, maar we wekken wel de indruk dat je ergens opgesloten zit en dat er een dreiging is.

Is het veilig?
Een One Hour Lockup escaperoom experience is heel veilig. In de kamers zitten meerdere camera's en de spelleider kijkt en luistert continu mee met jullie verrichtingen. In iedere ruimte zit een noodstop. Deze kun je indrukken in het geval van calamiteiten. Het spel wordt dan automatisch gestopt, de noodverlichting gaat aan, de gewone verlichting gaat nog feller branden en alle deuren gaan direct open, zodat je snel kunt ontsnappen.

Is het gevaarlijk?
Nee, een One Hour Lockup escaperoom experience is niet gevaarlijk, zolang je je aan de regels houdt (en dus niet op allerlei dingen gaat klimmen en zo). Tijdens het spel wekken we wel de indruk dat er een dreiging en gevaar is, maar dat is allemaal onderdeel van het spel. Alles is in scéne gezet en gebeurt onder gecontroleerde omstandigheden.

Lopen er enge mensen rond?
In de escaperoom zelf zijn geen andere mensen dan jouw eigen team. Geen enge mensen dus (althans, geen enge mensen die je nog niet kent ;->)

Wat gebeurt er als we niet binnen een uur ontsnappen?

Als het niet lukt om op tijd te ontsnappen, dan is er gelukkig weinig aan de hand. We laten je niet zitten (dat zou de volgende groep ook niet leuk vinden), we komen je dus redden ;-)

Zijn er andere mensen (acteurs) in de kamer?

Nee, in de kamer zijn geen acteurs aanwezig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er iemand uit een kast komt en je de stuipen op het lijf jaagt (zoals hier)

Spelen we het spel exclusief of doen er ook vreemden mee?

Jullie spelen het spel exclusief met je eigen groep, er zijn dus geen andere spelers in de kamer.

Welke kamer is het leukst?

Toevalligerwijs zijn ze allebei precies even leuk ;-)

Welke kamer is het moeilijkst?

Onze escaperoom 'Zodiac Killer' is qua moeilijkheidsgraag iets boven gemiddeld. Deze heeft 3 van 5 sterren qua moeilijkheid.

Onze escaperoom 'Illuminati Headquarters' is qua moeilijkheidsgraag 'uitdagend'. Deze heeft 4 van 5 sterren qua moeilijkheid. Wij raden deze kamer dan ook NIET aan als je nog nooit een escaperoom hebt gespeeld.

Wat is het ontsnappingspercentage?

Het ontsnappings-percentage van beide kamers ligt rond de 40%. De reden dat dit gelijk ligt is omdat onze kamer 'Illuminati Headquarters' meer gespeeld wordt door ervaren spelers. Die kamer is wel iets moeilijker, maar door de ervaren spelers is het ontsnappings-percentage niet lager.

Algemene vragen VR escapegames

Wat zijn Virtual Reality escapegames?

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof je er echt zou zijn. In deze virtuele wereld kom je op de meeste geweldige plekken, word jij de held van de film en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn.

Iedere speler krijgt z’n eigen VR headset met ingebouwde speakers en microfoon. Ook krijg je in iedere hand een controller. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie. Door goed samenwerken kunnen jullie dit avontuur tot een goed einde brengen.

Hoe groot is de kans op duizeligheid?

Die kans is heel erg klein (minder dan 1%). Bij de ontwikkeling van deze games wordt rekening gehouden met het voorkomen van duizeligheid. De games zijn technisch van zeer hoge kwaliteit en we maken gebruik van professionele VR headsets. Hierdoor is de kans op problemen nihil. En mocht het zich toch voordoen, dan zorgen we voor een goede oplossing.

Heb je wel eens duizeligheid ervaren in combinatie met VR en ben je dus een beetje sceptisch? Dan is de kans heel groot dat je dit deed met een eenvoudig VR apparaat zoals bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Dat is totaal niet te vergelijken met onze apparatuur. We dagen je graag uit om het te testen ;-)

Ik speel nooit videogames, is dit wel iets voor mij?

Absoluut! Dit zijn namelijk geen videogames, het zijn intuïtieve ervaringen, gemaakt voor iedereen van ongeveer 10 tot 80 jaar. Als je weet hoe je moet praten, luisteren, lopen en dingen oppakken, dan heb je alle vaardigheden die nodig zijn voor dit soort spelen. Vanzelfsprekend legt de spelleider alles duidelijk uit. Het draait bij dit soort spelen vooral om samenwerking met andere spelers. Daardoor is het ideaal voor families, vrienden en collega's onderling. De games zijn beschikbaar in verschillende genres, dus voor ieder wat wils.

Zijn escapegames goed voor teambuilding?

Deze escapegame is speciaal gemaakt voor teambuilding! Je hebt elkaar nodig, in je eentje ga je het niet redden. Iedereen heeft een rol in het spel. Succes krijg je door praten, luisteren en samenwerken. En als het allemaal lukt doe je samen een dansje of geef je elkaar een high five ;-)

Ik heb hoogtevrees. Is dit wel iets voor mij?

Je voeten staan altijd op de vloer en je bent 100% veilig, maar je hersenen kunnen daar wel eens anders over denken ;-) VR escapegames kunnen uitdagend zijn voor mensen met een stevige hoogtevrees, maar het geeft natuurlijk wel een ontzettend goed gevoel als je doorzet!

Kan ik dit spel spelen als ik een bril draag?

De VR headset kan aangepast worden qua lensafstand en afstand tussen de pupillen. Hierdoor is het voor de meeste brildragers (-2 tot +2) uitstekend mogelijk om het spel te spelen zonder bril, soms zie je zelfs scherper dan met bril. Mocht dit voor jou niet werken, bijvoorbeeld omdat je een vrij grote sterkte hebt, dan kan het spel ook met bril worden gespeeld.

Praktische informatie One Hour Lockup

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Of jullie nu een escaperoom gaan spelen of een VR escapegame, je boekt voor een tijdslot van anderhalf uur, met een speeltijd van één uur. Op de bevestiging staat de tijd dat we je verwachten (niet veel eerder en niet veel later, wees op tijd!). Ongeveer tien minuten later start het spel. Als je te laat bent kan het zijn dat er niet genoeg tijd meer is om het hele spel te spelen. Het spel wordt dan korter; een volgende groep mag niet de dupe worden. Ben je heel veel later, dan kan het zijn dat het spel niet meer gespeeld kan worden wegens gebrek aan tijd. Er vindt dan geen terugbetaling plaats.

Kunnen we iets eerder komen om een drankje te drinken?

In de meeste gevallen is dit geen probleem. Echter, onze spelleiders zijn alleen aanwezig als er groepjes aan het ontsnappen zijn. In onze bevestiging vind je de Borrel-controle. Daarmee kun je snel zien of je eerder kunt komen (en houden we je op de hoogte als dat niet zo is maar later toch wel mogelijk wordt).

Wat kan ik het beste aantrekken?

Je wordt tijdens het spel niet vies en je hoeft ook geen zware fysieke inspanning te leveren. Gewone kleren waarin je je goed kunt bewegen zijn het meest geschikt.

Kan ik tijdens het spel naar het toilet?

Nee, het is niet mogelijk om tijdens het spel gebruik te maken van het toilet. Natuurlijk maken we een uitzondering bij eventuele calamiteiten.

Hebben jullie een invaliden-toilet?

Jazeker!

Kunnen we ook iets drinken bij jullie?

Ja, dat kan! We hebben een ruim assortiment koffie, thee, frisdrank, vruchtensap en diverse prima 0,0% bieren. Betaling kan via PIN of creditcard.

Kunnen we iets eten bij jullie?

We hebben altijd borrelnootjes, Pringles, repen en koeken beschikbaar als snack. Ook appelgebak met slagroom en bitterballen, maar dat kost even tijd. Ook een goedgevulde borrelplank behoort tot de mogelijkheden. En op aanvraag is nog veel meer mogelijk, van pizza tot sushi, van bittergarnituur tot een warm buffet. Kijk op onze pagina Arrangementen voor een overzicht.

Wat zijn de huisregels?

De belangrijkste regel is dat wij het niet toestaan dat mensen onder invloed van alcohol en/of drugs het spel spelen. Als wij dit constateren word je niet toegelaten tot onze escaperooms, VR-area en lounges. Er vindt dan ook geen terugbetaling plaats.

Praktische informatie escaperooms

Hoe lang duurt het?

De totale One Hour Lockup escaperoom experience duurt anderhalf uur. Ervan uitgaande dat je netjes op de aangegeven tijd arriveert brengen we je naar onze gezellige wachtruimte waar je rustig een drankje kunt drinken en je persoonlijke spullen alvast kunt opbergen in een locker (mobiele telefoons en camera's zijn niet toegestaan, we raden je aan portemonnees en sleutels ook in de locker op te bergen). Een bezoek aan het toilet is nu nog mogelijk. De spelleider zal de laatste voorbereidingen treffen, jullie uitleg geven en dan meenemen naar de escaperoom. Je hebt een uur de tijd om te ontsnappen uit de escaperoom. Daarna maken we een leuke groepsfoto en zit het feest er op ;-)

Ik wil met twee personen komen. Mag dat?

Officieel is het minimum aantal personen drie. Dat is niet voor niks, met twee personen is de kamer te moeilijk en te uitgebreid. Heb je heel veel ervaring (meer dan 10 kamers gespeeld)? Bel ons dan op om te kijken wat er mogelijk is.

Met hoeveel personen kan ik maximaal komen?

Iedere escaperoom kan gespeeld worden door maximaal 7 personen. Dat is ons maximum. Het ideale aantal is 4 of 5 personen.

We hebben twee (verschillende) escaperooms, er kunnen dus maximaal 14 personen tegelijkertijd spelen. Is jouw groep groter dan 14 maar kleiner dan 28 personen? Dan kun je overwegen om twee tijdsloten achter elkaar te boeken. De personen die niet aan de beurt zijn kunnen in onze wachtruimte een spelletje spelen en wat drinken en wachten tot ze aan de beurt zijn. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij ook arrangementen aan met verschillende activiteiten. Vraag ook naar de mogelijkheden om jullie escaperooms te combineren met Virtual Reality escapegames

Is het geschikt voor zwangere vrouwen?

Onze beide escaperooms kunnen prima gespeeld worden door zwangere vrouwen of mannen met grote bierbuiken ;-)

Is het geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten?

Er hoeft niet veel gelopen te worden en er worden geen halsbrekende toeren van je verwacht. Als je met krukken loopt is het redelijk te doen. Zit je in een rolstoel? Dan is Zodiac Killer wel te spelen, maar daarvoor moeten we op één moment het spel even stilleggen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze tweede kamer (Illuminati Headquarters) is volledig te spelen als je in een rolstoel zit (zonder onderbreking).

Ben je mindervalide of geldt dit voor een van je teamleden? Dan vragen wij je dit aan te geven bij het maken van je reservering.

In welke talen zijn de escaperooms beschikbaar?

De escaperooms zijn beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Wil je de Engelse versie spelen? Vermeld dit dan duidelijk in het veld Opmerkingen tijdens het reserveren .

Ik wil met meer dan 7 personen komen? Spelen we dan twee kamers tegelijkertijd of één kamer na elkaar?

Met twee kamers kunnen we 14 personen tegelijkertijd een One Hour Lockup experience bezorgen. Het gaat dus sneller en dat is een voordeel. Maar.... als jullie wel de tijd hebben dan raden wij jullie aan allemaal dezelfde kamer te spelen. Na afloop heb je veel na te praten en dat is vele malen leuker als je dezelfde ervaring hebt gehad. Daarom adviseren wij voor groepen tot 21 personen één kamer met meerdere tijdsloten. Dat houdt wel in dat er wachttijd is. We hebben echter allerlei leuke aanvullende activiteiten tijdens het wachten, zoals een pubquiz, een GPS-tocht of een interactieve citygame. Ook hebben we Virtual Reality activiteiten. Kijk voor meer informatie bij Arrangementen.

Ik wil onze baby meenemen. Is dit mogelijk / verstandig?

Het is niet de optimale situatie, dus als het te voorkomen is, dan is dat het beste. De baby meenemen in de escaperoom is op zich mogelijk, maar zeer zeker niet optimaal. Je hebt je aandacht nodig bij het spel tenslotte. In het spel komen diverse theater-, licht- en geluidseffecten voor, wij kunnen niet inschatten welk effect deze op het kind hebben.

Praktische informatie VR escapegames

Hoe lang duurt het?

De totale One Hour Lockup VR experience duurt anderhalf uur. Ervan uitgaande dat je netjes op de aangegeven tijd arriveert brengen we je naar onze gezellige wachtruimte waar je rustig een drankje kunt drinken en je persoonlijke spullen alvast kunt opbergen in een locker. Naast portemonnees en sleutels raden we je ook aan om telefoons en smartwatches in de locker op te bergen. Het is namelijk heel lastig om in een virtuele wereld je telefoon op te moeten nemen ;-) Een bezoek aan het toilet is nu nog mogelijk. De spelleider zal de laatste voorbereidingen treffen, en jullie dan meenemen naar de VR arena. Na uitleg start het spel en heb je maximaal een uur de tijd om te ontsnappen uit de virtuele escape-omgeving.

Met hoeveel personen kan ik komen?

We hebben diverse escapegames, iedere escapegame heeft een bepaald minimum en maximum aantal spelers. Het minimum aantal is altijd 2, het maximum aantal is meestal 6 (bij tweederde van onze games). Maar je kunt gerust met meer mensen komen. We hebben 8 VR sets, dus 8 mensen kunnen tegelijkertijd spelen (bijvoorbeeld 2 teams van 4 spelers). Grotere groepen zijn ook mogelijk, maar dan moet je op elkaar wachten. Maar dat is geen straf in onze gezellige lounges. En we bieden diverse activiteiten aan, zoals bijvoorbeeld een echte escaperoom (niet virtueel).

Is het geschikt voor zwangere vrouwen?

Onze VR escapegames kunnen prima gespeeld worden door zwangere vrouwen of mannen met grote bierbuiken ;-)

Is het geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten?

Dit moet in veel gevallen zeker mogelijk zijn, maar neem even contact met ons op om de situatie door te nemen.

In welke talen zijn de VR escapegames beschikbaar?

De escapegames van Ubisoft (Escape the Lost Pyramid, Beyond Medusa's Gate en The Dagger of Time) zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en diverse andere talen. Maar wees gerust, 95% van het spel kun je uitstekend spelen zonder een Engelse talenknobbel. De rest van je team zal je ongetwijfeld door de resterende 5% heen helpen en anders is de spelleider er altijd nog om je bij problemen te helpen. De escapegames (ARVI) zijn beschikbaar in het Nederlands, maar ook in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees, Arabisch, Turks, Pools, Portugees, Indonesisch, Tsjechisch, Bulgaars en zelfs in Hindi, Litouws en Oekraiëns. De overige VR escapegames (van Delusion en Incarna) zijn alleen in het Engels en Frans beschikbaar.

Ik wil onze baby meenemen. Is dit mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk.

Vervoer

Waar kan ik parkeren?

Voor ons pand zijn veel parkeerplaatsen, allemaal gratis. Echter, we zitten naast een kringloopwinkel met veel aanloop. Tijdens winkelopeningstijden (maandag tot en met zaterdag van 09:30 - 17:30 uur) kan het vinden van een plekje lastig zijn. Binnen een paar minuten lopen is er altijd wel een plekje te vinden. Eventueel kun je er tijdens drukke tijden voor kiezen om te parkeren rond de hoek van de Churchillstraat en Vaartweg. Dit is aan de overkant van het water, maar via het bruggetje ben je zo bij ons.

Ik wil met het OV komen. Hoe kan dat het beste?

BUS

Er is een bushalte bijna recht voor ons pand. Bus 110 en 151 stoppen hier (halte Rubberstraat). Kijk hier voor informatie over de dienstregeling.
Let op! Gebruik je 9292OV om je reis te plannen? Geef dan als huisnummer 43 op en niet 43D! 43D wordt niet herkend en daardoor kom je dan uit bij een bushalte veel verderop.

Kom je uit de omgeving van Amsterdam? Vanaf Station Amstel pak je bus 320 (dienstregeling) naar Hilversum en stap je nog geen 25 minuten later uit bij halte Gooimeer P+R (7e halte). Vanaf is het een paar minuten lopen naar One Hour Lockup escape rooms.

TREIN

NS-station Naarden-Bussum is het dichtst bij ons. Vanaf hier is het met de bus (110 of 151) minder dan 10 minuten. Er zijn ook OV-fietsen te huur.

Reservering / betaling / annulering

Hoe werkt de reservering?

Via de knop Reserveren op onze website kun je een reservering maken. In de kalender kun je bladeren door de maanden. Klik op een dag om te zien welke tijdblokken er nog vrij zijn per kamer. Kies een kamer en tijdslot om een reservering te maken. Na het opgeven van al je gegevens kun je onder andere via iDEAL, SOFORT Banking (Duitsland), Bancontact, MisterCash, Belfius of KBC (België) de reservering afronden. Je krijgt een e-mail met een bevestiging van alle gegevens.

Kan ik meerdere activiteiten in één keer reserveren?

Ja, dat kan zeker. Aan het einde van het reserveren van een activiteit kun je in plaats van 'Reserveren & Betalen' kiezen voor 'Voeg nog een activiteit toe'. Op die manier kun je oneindig veel activiteiten toevoegen aan je reservering.

Kan ik een optie nemen?

Het nemen van een optie is in overleg mogelijk vanaf twee aansluitende tijdsblokken (dus grootte totale groep meer dan 7 personen).

Hoe gaat de betaling?

Betaling gebeurt vooraf bij reservering, via iDEAL, SOFORT Banking (Duitsland) of Bancontact, MisterCash, Belfius en KBC (België). Eventuele meerkosten (extra personen of drankjes) kunnen ter plekke via PIN of creditcard (Mastercard, VISA, American Express) worden afgerekend. Contant betalen is  bij ons niet mogelijk.

Kan ik een factuur krijgen?

Direct na reservering wordt er automatisch een factuur aangemaakt en naar je toegestuurd. Wil je de factuur wijzigen? In de mail staat hoe je dit kunt regelen.

Ik heb een kortingscode of een code op een cadeaukaart. Waar kan ik die invoeren?

Klik aan het einde van de reservering op de knop Reserveren & Betalen. In het daaropvolgende scherm kun je je kortingscode opgeven.

Er ging iets fout tijdens de reservering en nu is het tijdstip plotseling niet beschikbaar

Bij de start van een reservering wordt het tijdstip geblokkeerd om jou de gelegenheid te geven rustig je reservering te doen. Op die manier kan dus niet snel iemand anders het door jou gewenste tijdstip afpakken. Als er iets fout gaat tijdens de reservering (meestal de betaling) dan heeft het systeem dit niet direct door (die denkt dat de betaling nog bezig is). Na circa een kwartier wordt het tijdstip weer vrijgegeven en kun je het opnieuw proberen. Geen geduld? Bel ons even, dan kunnen wij het tijdstip direct weer vrijgeven.

We hebben al gereserveerd, maar nu wil er iemand extra mee. Kan dat?

ESCAPEROOM: op zich is dat geen probleem, zolang het totaal aantal spelers maximaal zeven is. Neem dus gerust meer mensen mee.

VR ESCAPEGAME: neem contact met ons op om een extra plek te reserveren (tegen betaling). Dat kan natuurlijk alleen als die nog beschikbaar is. Houd er ook rekening mee dat niet ieder spel met ieder aantal personen gespeeld kan worden. Kijk dus even op de informatie-pagina van de VR escapegames of het door jou gereserveerde spel ook met het nieuwe aantal personen mogelijk is. Zo niet, kies dan een spel waarbij dit wel mogelijk is en laat ons dit weten.

We hebben al gereserveerd, maar nu is er iemand die toch niet meegaat. Wat nu?

ESCAPEROOM: je reserveert voor een kamer, ongeacht het aantal personen. Je mag zelf bepalen met hoeveel personen je komt, zolang het maar minimaal 3 is en maximaal 7 (per kamer).

VR ESCAPEGAME: neem contact met ons op om een plek te annuleren (hier kunnen annuleringskosten voor gelden). Houd er ook rekening mee dat niet ieder spel met ieder aantal personen gespeeld kan worden. Kijk dus even op de informatie-pagina van de VR escapegames of het door jou gereserveerde spel ook met het nieuwe aantal personen mogelijk is. Zo niet, kies dan een spel waarbij dit wel mogelijk is en laat ons dit weten.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Voor arrangementen (op offertebasis) gelden de bij de offerte meegestuurde annuleringsregels.
Voor losse reserveringen gelden de volgende annuleringsregels:

  • Bij annulering tot 72 uur voor aanvang wordt het betaalde bedrag min € 10,00 administratiekosten (per geannuleerde kamer/activiteit) binnen een week retour gestort op de rekening waarvan betaald is. Je kunt er ook voor kiezen de reservering zonder kosten te verplaatsen. Indien er geen sprake is van totale annulering maar alleen van minder personen (bij Virtual Reality games) dan kan het verschil in waarde omgezet worden in een kortingscode voor een volgend bezoek.
  • Bij annulering minder dan 72 uur voor aanvang vindt er geen terugbetaling plaats.

Zakelijk

Hoe zit het met escaperooms en de Werkkostenregeling (WKR)?

Iedere werkgever heeft te maken met de Werkkostenregeling (WKR). U mag 1,2% van uw loonsom onbelast gebruiken voor kerstpakketten, etentjes of bedrijfsuitjes. Komt u boven dit percentage, dan moet er over het resterende deel 80% belasting betaald worden! Om dit te voorkomen is het belangrijk dat zoveel mogelijk kosten buiten de WKR vallen. Het spelen van een escaperoom valt in de meeste gevallen onder de noemer teambuilding en dus buiten de WKR. Kortom: met onze hulp ontsnapt u wellicht niet alleen uit een escaperoom, maar ook aan een aanslag (van de Belastingdienst) ;-) Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hebben jullie ook vergaderfaciliteiten?

In combinatie met het spelen van een of meer escaperooms of VR escapegames hebben wij diverse vergader-arrangementen. Kijk voor meer informatie op onze pagina Vergaderen.

  

Jouw vraag nog niet beantwoord? Bel ons op 035-7603222 of neem contact op via het contactformulier!


One Hour Lockup

Amsterdamsestraatweg 43D
1411AX Naarden
035 - 7603222


© One Hour Lockup BV